2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200g blåbär
1. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke.
2. Smält smöret, häll i mjölk.
3. Rör ner vätskan i äggsmeten.
4. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och häll ned i bunken.
5. Blanda i bären.
6. Grädda i ca 18 min 210°C.
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200g blåbär
1. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke.
2. Smält smöret, häll i mjölk.
3. Rör ner vätskan i äggsmeten.
4. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och häll ned i bunken.
5. Blanda i bären.
6. Grädda i ca 18 min 210°C.
Frostingen kommer från Leilas "A piece of cake"
200g vit choklad
200g philadelphiaost
Smält chokladen, rör i osten och låt stelna. Spritsa eller bred ut den på muffinsen.
Jag har dekorerat dem med strössel och blommor gjorda i sugarpaste.
1 kommentar:
Mmmmmmums!!
Skicka en kommentar