fredag 21 maj 2010

Sofiero

I går blev Sixten tre månader och då var det hög tid för honom att åka på sin första förskoleutflykt! Vi följde med alla barn och personal från mitt jobb och åkte till Sofiero. Vi fick en riktigt mysig dag, med kanonväder! Sixten var nöjd med läget, han åkte lite vagn och lite Babybjörn, och fick mycket uppmärksamhet av de andra barnen. Det blev många fina kort tagna också, dock inte många som hamnar här eftersom barnen är med då de flesta.
Jag kan rekommendera Sofiero som utflyktsmål, väldigt fint, och har man barn med ska ni inte missa Majas trädgård. Vi bokade in denna datumen för att se Rhododendonen i full blomm, men på grund av det taskiga vädret nu i vår så blommade det tyvärr inte så mycket än.


En liten gubbe i Majas trädgård


Vitsipporna blommade i alla fall!


Nu ska jag och Sixten strax bege oss till BVC, hans första vaccination ska han få idag. Martin ska möta upp oss i Kävlinge, det där med sprutor är inte min grej.
Snart är det helg igen, ikväll är det myskväll på Asagatan, vi tänkte hyra film som vi inte gjort på väldigt länge. I morgon är det Lundakarneval, fika hos syster och Jakob, och sedan blir det middag hos Henke, Carina och Stella på kvällen. Hoppas ni får en härlig helg!

Och förresten... Tack för alla kommentarerna till Martin, han strålade som en sol när han stolt konstaterade att han fått fem kommentarer, och sedan dess har det ju tillkommit ännu fler!

Inga kommentarer: