fredag 14 maj 2010

Möhippan!



Möhippan började med att vi fångade Camilla i bara nattlinnet på lördagsmorgonen och startade med en champagnefrukost hos Vicke.
Efter det åkte vi till Saxtorp och spelade fotbollsgolf. Det var väldigt roligt, men tog längre tid än väntat så vi hann inte med alla 18 hålen. Så ska ni ut och spela någon gång ska ni ha gott om tid på er!
Efter golfen åkte vi till Lomma och Lindallén där Camilla fick massage medan vi andra fick göra ansiktsmask och bli visade sminkning av en makeup-artist. Sedan var det fritt fram att välja och vraka bland sminket och göra oss vackra. (Kan det bli tjejigare?!?)
Sedan åkte vi hem till Paula och fick serverat en trerättersmiddagsom Magnus hade fixat, mycket gott! Kvällen avslutades med Singstar för hela slanten, i källaren där Paula och Jörgen hade riggat upp värsta ställningen med discokula och blinkande lampor, stämningsfullt som attan!
När klockan var över midnatt var man rätt mör efter en heldag, så då blev det hemgång. Och jag kan lova att man sov gott den natten =)


Camilla på morgonen, vi var snälla och lät henne duscha och klä på sig =)


Champagnefrukost


Fotbollsgolf!




På Lindallén, man fick "måla" på ansiktsmasken...




...som sedan drogs av, såg lite skumt ut!


Sofia spanar i sminksorterna


Middag


Avslutning med singstar








Systrarna Bengtsson in action!
s

Inga kommentarer: