måndag 30 augusti 2010

Kass

Riktigt dålig på att blogga har jag varit, jag vet. Om jag nu ska skylla ifrån mig så har jag en superslö dator. Ska skicka korten jag har till framkallning sen ska jag blåsa hela alltet och hoppas på en snabbare dator. Nu bloggar jag från Martins dator. Men nog med ursäkter, sedan sist har jag...

*Varit på mitt andra besök hos ViktVäktarna och gått ner 2.6 kilo första veckan *high five* trots att jag var bortrest merparten av veckan, och överskred mina dagliga points mer än en dag...

*Shoppat nya löparskor, supersköna och välbehövliga.

*Tillbringat fredagskvällen hos Martins föräldrar tillsammans med Malin och Peter, som hade med sig superfina presenter till Sixten från sin USA-tripp

*Ägnat lördagsförmiddagen åt städning medan Martin och Sixten åkte till Center Syd, de kom hem med vars ett paket till mig. Sixtens innehöll en löpartröja och Martins innehöll löparbyxor och löparjacka. Enligt Martin innehöll hans present mer eftersom han tjänar mer än Sixten :-)

*Sprungit tre vändor, en i min gamla outfit och två i min nya. Nu har jag också struntat i sträckan för ett tag, och springer med min pulsklocka istället. Så jag får lite koll på hur pulsen är, har lite lätt för att ta ut mig för mycket i början, speciellt nu när jag inte sprungit på ett tag. En kvart om gången är jag uppe i nu. Vilket motsvarar ca 2 km, inte så fort, men det ska det bli så småningom!

*Varit och träffat mammorna och deras små sötnosar i mammagruppen. Maria och Stella stod för fikan denna gången, mycket gott och trevligt!

*Träffat mammorna och papporna utan barn hos Anna-Karin som hade trettioårsfest i lördags. Annorlunda att träffas utan barn, men väldigt roligt hade vi!

*
Varit hos farmor som fixade trerättersmiddag plus kaffe och kaka. Min fina farmor som blir 86 år i december, hade ordnat så fint och god mat. Man kan bara hoppas att man själv också kan fixa sådana middagar när man och om man når den åldern!

*Träffat Sofie och fikat lite och pratat skit. Spanat i varandras viktväktarkokböcker.

*Äntligen hittat Sixtens tänder nummer tre och fyra. Han har visat tydliga tecken på att de borde vara på gång, men vi har inte sett dem. Förrän idag då vi busade, jag hade han nästan uppochner och han skrattade så mycket han bara kan. Då såg jag dem båda två. Och med tanke på att de två första satt där nere, så gissade jag att följande två kom fram där uppe eller bredvid de där nere, men nej. Om ni tänker er framtänderna däruppe, och hoppar ett steg åt vardera sida, så har ni placeringen på hans tänder. Lite som ett par huggtänder. Ser lite roligt ut faktiskt! Men han sympatiserar kanske bara med sin kusin, som har tappat sina framtänder... Min egen lilla vampyr, inte helt lätt att ta kort på, men lyckas jag lovar jag att lägga ut det!


Det var nog allt, och nej, förhoppningsvis dröjer nästa inlägg lika länge!

1 kommentar:

Martin sa...

Nej det får vi inte hoppas på