tisdag 17 augusti 2010

Bröllop!

Så var det då dags för Tommy och Gitte att gifta sig. Bröllopet ägde rum på södraste Jylland, i Gråsten, som hade en väldigt fin slottskyrka där vigseln ägde rum. Vi åkte ner redan i fredags, för att inte vara helt uttröttade på lördagen. När vi kom fram fortsatte vi först till Tyskland för lite shopping, sedan åkte vi till Gråsten och åt middag. Efteråt åkte vi tillbaka till stugorna där
vi bodde, drack lite kaffe/ vin/ irish coffee, innan det var dags att gå och lägga sig.



Uteserveringen på restaurangen


Martin och Tommy försöker reda ut vad havet heter



Martins fina (?) present från pappa


Så var det dagen D, och alla skulle piffas, kläder skulle strykas och hår skulle lockas. Efter en fin vigsel bjöds det på tårta i trädgården hos Gittes föräldrar. Sedan bar det av till "Den gamle kro" i Gråsten, för att avnjuta en väldigt god trerätters och skratta åt olika spektakel, som bland annat en lite annorlunda "strippa". Dans bjöds det också på och vi var ett glatt gäng som promenerade till stugorna framåt småtimmarna.
Innan söndagens hemfärd blev vi bjudna på god brunch hos Gittes föräldrar. Sedan var det dags att tacka för sig, och köra alla mil hem. Det var en ganska trött lugn stämning i bilen hem. Men vad roligt vi haft!





Vänsterjustera Centrera Högerjustera Marginaljustera
Numrerad lista Punktlista Blockcitat


Kontrollera stavning Lägg till bild
Lägg till video


Tack Tommy och Gitte för en jätterolig helg!

Ta bort formatering från markering

1 kommentar:

Henrik sa...

Snygg bild på Göran, till vänster om tårtan :)