söndag 28 mars 2010

Söndag kväll...

Sonen sover i sin säng och mamman ska hålla sig vaken en timme till för att sedan mata och sedan få några timmars sömn innan det är dags för nästa måltid.
Det är verkligen en kvällskille vi har, är hellre vaken då än morgnarna.
I går råkade vi somna om en gång extra efter morgonmålet, och vaknade 10.40 av att telefonen ringde... Men det gjorde inte så mycket, ösregn ute gjorde inte att man var så sugen på det trädgårdsarbetet som stod på schemat.
Vi ändrade planerna lite, bakade en tigerkaka och bjöd hit Henrik, Carina och Stella på fika. Det var typ all action som hände i går...
I dag gick det lite bättre, far och son gick upp 9, mamman 10. Efter middagen var det dags för Sixten att sova, och för föräldrarna att bege sig ut i trädgården och bygga färdigt staketet och en grind runt trädäcket. Riktigt snyggt blev det, har inte tagit foto men det kommer!
Till påsk är planen att trappan till däcket också ska bli färdigt, sedan börjar det likna något.
Dock felas en sak... Poolen... Linern frös sönder i vintras. Ny liner kostar 20000:-, känns lagom kul när man precis lagt nästan 11000:- på ett nytt garagetak. Vi får se lite hur prioriteringarna på investeringarna faller, men det lutar nog åt att poolen får vila ett år.
Men vi har i alla fall ett fasligt snyggt trädäck att sola på, inte fy skam!

Inga kommentarer: