måndag 25 januari 2010

Martins nya leksak...

Vi var i helgen och handlade och Martin shoppade en egen liten leksak till sig. Han har egentligen redan en dator, men eftersom han tycker att jag lägger för mycket beslag på den så skaffade han sig en till =)
En liten söt mini-pc, väldigt behändig att ha att göra med, är faktiskt den jag sitter och bloggar ifrån nu, Martin är och jobbar så nu kan han ju ändå inte använda den!
Sen har ju också den stora händelsen skett som har chockat världen: Martin har skaffat Facebook. Och ja, precis som alla andra så är han fast, sitter och surfar därinne varje kväll...
För att jag skulle ha lite att pyssla med också så köpte Martin en extern hårddisk också så alla bilder och dokument mm. från den andra datorn kan läggas över, den har ändå några år på nacken så det kändes som att det var på tiden...

_____________________________________________________

Planerna för veckan ser ganska lugna ut, tvätta, städa och andra "husmorsbestyr" som Martin kallar det ska klaras av. Idag har veckans mat inhandlas. Maxi en måndagsförmiddag är rätt skönt att gå och shoppa på, lagom med folk.
Sen är det ju bra att "ladda" frysen inför vad som komma skall. När vår lille kille har anlänt och vi har kommit hem till Asagatan igen har vi sagt att vi gärna vill ha de första 1-2 dagarna för oss själva, sen kan besöken börja, med våra familjer som första prioritet, och därefter alla andra vänner och bekanta. Så då kan det ju vara bra att ha lite laddat hemma, och eftersom att bakning är lite av min grej så kommer det också att stå på schemat i veckan.

Inga kommentarer: