söndag 2 januari 2011

Nyårsafton 2010

Så kom vi till den sista dagen på året, och vi bjöd in på nyårsfest på Asagatan. Nio stycken totalt, dvs, tre familjer var vi. Det blev trerätters och raketer så klart, och lite bus och sällskapsspel där emellan!


Dukat och klart, nu saknades bara gästerna..!


Tre små busungar hade vi i vårt hus, busigast som vanlig....Sixten...

Vi försökte få till ett kort på de tre sötnosarna, en det gick sådär...









Familjen Rosqvist / Eriksson var lite bättre på att le på beställning, i alla fall 2/3 av dem!


Lite mys hanns också med..!

Partypinglorna!


När barnen somnat, (ja, Sixten sov ju inte så länge men det visste vi ju inte då...) spelades det spel, alla är i full koncentration utom en.... :-)

Klockan blev tolv, och alla utom Emil, Stella och Lotta gick ut och kollade på raketer. Sixten tyckte det var lite märkligt när det smällde, men tyckte nog raketerna var fina, för han sade inte så mycket mer än "oh" varje gång en raket syntes. Det blev dock inga bilder på raketerna. Det är inte så lätt att få på bild, och jag gissar att de flesta av er vet hur sådana ser ut ;-)
Efter raketer var de nattamat, och lite annat mys, innan gästerna gav sig av hemåt vid två. Strax innan såg det ut så här:



En pigg liten kille!

När gästerna gått somnade vi alla tre som stockar, och sov i fyra timmar. Men mer om det i morgon! Hoppas ni hade en lika rolig nyår som vi!



1 kommentar:

Carina sa...

Fina bilder!! Inte så lätt att fota alla barnen tittandes i kameran samtidigt... :o)
Tack för en kul kväll!!