måndag 10 januari 2011

Helgen som gick..

Jag har inte varit helt flitig med kameran i helgen, men det betyder inte att vi inte har hittat på något! I fredags kom mina föräldrar hem från en semesterresa till Sydafrika. Vi hade lite middag här, alla barn med familjer, och sedan fick vi se bilder från resan. Vi fick minsann presenter också :-) jag fick även tillbaka min kamera som även den varit i Sydafrika och haft det bra!

I lördags hade Anton kalas för sina kompisar på badet, och Alva var här hemma hos oss. När hon kom ville hon inte göra annat än att leka med Sixten och äta makaroner och köttbullar, och så fick det bli! Sixten tyckte det var jättekul med kusinen som gav full uppmärksamhet.

Han ser kanske inte så road ut på bilden, men han tyckte verkligen det var roligt!

Men när det var dags för han att sova middag tyckte Alva att det var lite tråkigt, då ville hon baka i stället så hon kunde bjuda sin familj sen när de kom och hämtade henne. Så vi bakade kakor, och hela familjen Christensson kom på kaffe.


Anton skulle sen till en kompis och sova, och Alva ville sova hos sin mormor och morfar vilket hon också fick, så helt plötsligt var Camilla och Göran själv hela kvällen.
Vi bestämde oss för middag hos oss på kvällen. Sushi för tjejerna och kinamat för killarna. Efter det såg vi bröllopsfotografen på film som Martin köpt.

I går tog minsann Sixten sovmorgon ända till klockan nio. Så det gjorde hans far med. Sixtens mamma valde att dryga ut sovmorgonen lite till och gick inte upp förrän klockan tio, då var kaffet klart, frukostäggen kokta och frukosten framdukad. Det är lyx det!
Efter frukosten gjorde vi oss redo för en tur till Löddeköpinge för lite shopping. Vi var bland annat på Mio och kollade in lite barnmöbler, Sixten diggade den megastora saccosäcken! Helst skulle han kastas ner i den, det var bäst :-)
Sen blev det lite sovning på Sixtens schema, innan vi begav oss till Carina, Henrik och Stella som bjöd på goda cupcakes och kaffe. Där satt vi också och spanade in resor till sommaren. Ska bli så skönt att komma iväg en vecka, där Sixten och Stella kan härja fritt med varandra i en hel vecka, vilken lyx!
Sen hanns det inte med så mycket mer. Jag och Carina pratade först om att ta en promenad på kvällen, men det finns inte en enda tänd gatulampa i hela kommunen verkar det som. Beck mörkt! Så det blev en kväll framför teven istället, rätt skönt det med :-)
Hoppas ni också haft en härlig helg!

Inga kommentarer: