måndag 31 januari 2011

Äntligen uppdaterat ;-)

Hög tid för en uppdatering av senaste veckan kanske?!?
I fredags fick vi äntligen träffa lilla söta Harry. Svårt att tänka sig att för drygt elva månader sedan var Sixten lika liten, ja till och med ännu mindre. Harry var väldigt snäll, skrek inte så mycket utan sov mest. Alva hade frågat Camilla när han skulle börja leva :-)
Sixten tittade lite misstänksamt på honom, men brydde sig inte så mycket. Kan tänka mig att det härjas mer om ett år eller två!
Sixten har börjat ta fler och fler steg, och idag filmade jag honom när han gick flera steg, ska bara komma på hur jag för över filmen via telefonen så ska jag lägga ut den.

I morgon är det dags för mig att börja jobba igen, och Martin ska vara hemma med Sixten om dagarna. Så de senaste dagarna har vi haft nedräkning här hemma, fast till olika saker! Som tur är börjar jag inte jobba förrän halv tio i morgon, kan vara skönt med tanke på att jag och Sixten sällan gått upp före åtta den senaste tiden!
Lite bilder från senaste veckan:


Harry, en trött liten kille!


Camilla visar en film med Anton och Alva, om och om igen, Sixten kunde inte få nog av den!


Från att ha varit livrädd för den så älskar Sixten numer dammsugaren. Han ska gärna hjälpa till att dammsuga, så det gäller att inte ha bråttom :-)2 kommentarer:

Sara sa...

Smart du e ;-) Sixten får dammsuga så kan du baka :-D Måste lära Edwin detta. Han går nu oxå flera steg själv. De e så kul att se hur stolt ham e när han klara de. Lycka te imorn på jobbet. Kram och gonatt.

Carina - Bakkonst sa...

Lycka till på jobbet vännen!!
Du kommer snabbt in i det igen, värre för Martin kanske att lära sig alla rutiner och att det faktiskt är rätt mycket att fixa med när man är föräldraledig!! ;o)
Kram