söndag 16 september 2012

Aktiv lördag

Man kan klämma in många saker på en dag, det gäller bara att vakna i tid!
Det gjorde vi igår, Sixten kom in strax efter sju och konstaterade att det var "tänt ute", och då är det ju fritt fram att gå upp :-)

Så efter en tidig frukost bestämde vi oss för att ta det tidiga gympapasset istället för det klockan tio. Martin försökte få en bild på oss tillsammans när vi spände våra muskler, gick sådär...


Men gympan gick bra, Sixten sade efteråt att "Det är loligt gympa" (Roligt att gympa) och tyckte också att vi skulle gå på passet som är direkt efteråt, det tyckte dock inte jag..

Istället åkte vi till Center Syd för att spana in InterSports utförsäljning, då de ska slå igen, men där var verkligen inget roligt alls. När vi var i Lödde ringde Alva och frågade om vi ville komma bort till Ljungvalla och titta på när Anton spelade match, så det blev en timme på idrottsplatsen med.
När vi kom hem var Sixten så trött så han somnade stenhårt och sov i nästan fyra timmar!

Martin kom hem när Sixten sov middag, och jag kunde bege mig ut på en 5 km runda. Även om jag sprang den ganska fort kändes det väldigt segt att ta sig runt. Vet inte om det berodde på motvinden eller en inte helt optimal uppladdning. Eller kanske en mix?!?

Väl hemma var det dags att hoppa in i duschen, väcka killarna som sov middag och göra sig redo för kvällens festligheter. Camilla firade sin födelsedag. "Någonstans mellan 25-28" som hon själv beskrev det :-)
Det bjöds på supergod trerätters middag, och mat var väldigt "mätt och trätt" när man kom hem!
Fick varken bild på maten eller födelsedagsbarnet, däremot Sixten och Harry som lyssnar på musik i Jakobs telefon.


Hmmm, vilken ska vi välja? Inte helt lätt att samsas!


Yeah! Vilken bra musik!


Sixten rockade loss rejält, omöjligt att få en bild på honom!

Inga kommentarer: