tisdag 1 november 2011

Lov!

Efter några intensiva veckor så har jag och Sixten nu novemberlov!
Sixten har verkligen fattat galoppen med att man ska vila upp sig när man är ledig, och sov ända till nio i går morse. Klockan halv två däckade han igen och sov till Martin väckte honom klockan fem...
Vi har annars tagit det ganska lugnt dessa två dagar. Gjort en massa saker som man gärna annars alltid vill hinna med. Tvätta tomt i tvättkorgarna, storstädat kylen, veckohandlat, rensat garderober... Igår hade vi dessutom lite middag för Patrik som ska iväg och resa några månader. Idag hämtade vi Alva och cyklade ner och matade ankorna och cyklade sedan vidare till en lekplats i Kävlinge. Väl hemma igen förbereddes lunch och Camilla och Alice kom och sällskapade oss.

Andra projekt för veckan är att sortera i Sixtens rum, ta en utflykt till Malmö och sortera och framkalla cirka en miljon foto,  och förbereda inför bröllopstårtor till 70 personer. Återstår att se hu mycket som hinns med av detta :-)
Vi har tagit mycket foto den senaste tiden, och så många man velat lägga upp men annat har fått prioriteras, nu får ni i alla fall se några foto vi tog häromdagen. Sixten är fortfarande favoritobjetket, konstigt va ;-)





Inga kommentarer: