fredag 18 november 2011

Dagens tips till föräldrar

Har ni en väldigt kreativ snart tvåårig busunge hemma, lämna inte bläckpennorna inom räckhåll. Tänk också på att barns armar i denna ålder är magiska, de är minst dubbelt så långa som de ser ut att vara. Själv fick vi en lite oväntad touch på väggen här hemma. Ja, den nyrenoverade väggen alltså som målades vit för en vecka sedan...


Har fortfarande inte hittat bevismaterialet. Och tycker aldrig att vi har fungerande bläckpennor hemma. Men det har vi, en i alla fall, men vet fortfarande inte var...

Lillhuliganen är betydligt passivare idag. Hann vara på dagis ca två timmar innan de ringde och berättade att han var magsjuk. Sådär kul kan jag ju säga, och från att ha nästan varje minut bokad hela helgen så blev den plötsligt väldigt lugn. Hoppas ni andra får en bättre start på helgen!

4 kommentarer:

Malin N sa...

Kreativt :-)

Marie S sa...

Ett tips (om ni inte redan fått bort bläcket) är att köpa vita svampar (finns bla på maxi) Tror de heter mirakelsvampar eller liknande, 2 pack är det. Blöta och gnugga försiktigt...!

Linda - Bengtssons Baksida sa...

Tack för tipset Marie! Nej, vi har inte fått bort det än..

Marie S sa...

Så lite =) Dock har jag inte provat på bläck så jag vet inte om de fungerar men jag har provat på krita...o det funkar! (hade en lite då 2½ åring som ritade på storebrors rum - mycket)