onsdag 12 november 2008

Tisdag, Disney World

I går gick turen till Disney World.
Ett så ofantligt stort område är svårt att beskriva men det hade tre egna avfarter från motorvägen, och när man kört av så var man på Disney Worlds område. Egna vägskyltar, hotell olika "världar"....allt!
Däremot var vi faktiskt överens om båda två att vi gillade Disney i Paris mer.
Men det var en trevlig dag ändå som bjöd på en hel del skratt (mest för min del! Martin blev lite "utsatt" under en show!) och karuseller. Vi shoppade även presenter till Anton och Alva, vad det är får ni se när vi kommer hem =)
Det kändes lite konstigt att gå i linne genom ett julpyntat Disney World där "Rudolf med röda mulen" spelades typ 500 gånger...
När klockan var sex var vi nöjda och gav oss hemåt. Det tog ett tag att ta sig till bilen. När man gått ut ur "landet" fick man ta färja eller tåg till en annan utgång, och sedan gå eller ta ett litet tåg till parkeringen...
Sedan körde vi till Orlando Premium Outlet, och shoppade lite till. Det är inte bra när affärerna har öppet till 23 om kvällarna =) När vi kom hem stupade vi i säng.

Lite bilder från gårdagen, merparten är kanske roligast för de under 5 år...

Det berömda slottet

Mimmis hus


Nalle Puh

Mimmi

Uppe i en gigantisk trädkoja, svårt att se hur högt upp vi faktiskt är. Det häftiga är också att trädet är helt konstgjort, svårt att se även på nära håll!

Lite fler bilder från Sea World också...

Martin klappar delfinen, en låg så fint på kanten och ville gärna bli klappad!

Och det var en sån här sötnos du ville ha Malin?!? Här står vi rakt under hajarna!
Haj, delfin och stingrocka kan nog inte vara så svårt att ta hem i en väska. Säkerheten är ju inte så stor på flyplatserna =)

Då tycker jag denna "sea dragon" var coolare, snacka om kamouflage!

Och en bild på späckhuggaren till sist. Vi sitter så nära att vi nästan kan ta på den!

Malin B: Lycka till på fredag, hoppas lägenheten är fin! Klart vi hjälper till att flytta, vi behöver röra på oss lite efter denna dieten man kör här=) Diggar förresten kortet på pappas present ;)

Malin N: Trevligt att du också hittat hit! Du skulle möjligtvis inte kunna hjälpa oss med Håkans adress? Kan ju maila den till någon av oss så behöver den inte visas offentligt...

Carina: Hoppas det gick bra i måndags, för det var väl då? Vi kunde inte låta bli att köpa en present till honom/henne som var för cool att motstå =)

I dag tänkte vi ta det lite lugnare. Planen var att testa poolen och solstolarna men det är lite mulet så vi får nog tänka om.
I morgon bär det av till Universal studios.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå turister ;)

Klart jag kan maila Håkans adress ... om jag hade ett mail till er ... maila mig (malin@oneline.se).

Kan tänka mig att Martin var lycklig när han fick vara en del av showen med tanke på att han vägrade vara med på foto med div disney figurer när vi var i Paris.

Ha det underbart.

Kramar
Malin

Anonym sa...

Hahahahaha! Vad va det för show Martin va med i (blev utsatt för)?!

Jo, det gick bra i måndags. Eller ganska iallafall... den ville inte riktigt visa sig och låg med ryggen mot oss hela tiden. Så vi ska dit igen om 2 veckor. Barnmorskan kunde inte kolla hjärtat riktigt för det va lite för mörkt och så låg den med handen för flera gånger. =) Ska trilskas i tid vettö!! ;) Men det va inga fel vad hon kunde se iallafall. =)
Ha det super och roa er för oss också!
(hade velat se Martin och Henke ihop på Disney.... hihihi)

Kram