tisdag 4 november 2008

Förberedelser....

Nu är det bara två dagar kvar att jobba, sedan är det avresa mot varmare breddgrader =)

Kom också på häromdagen att nu är det verkligen dags att fixa färdigt de där sista sakerna, som internationellt körkort, uppdatera GPS:en, ta reda på adresserna till hotellen och lite sånt smått och gott. Har också plockat fram shortsen, kjolarna och bikinin som låg och tryckte typ längst bak i gaderoben...
Skulle inte förvåna mig att vi ändå yrar runt här på fredag kväll, och knappt har packat något alls...
Började i morse jobba klockan 06.00 för tredje dagen i rad, så i kväll somnar jag nog gott, och jämför man med i dag så får jag sova tre timmar längre imorgon =)
Vi var igår på "onsdagsmiddag" hos Carina och Henrik, tack för den! Trevlig och gott, som alltid!
Nu vet jag om att det är onsdag idag, men från början träffades vi på onsdagarna och åt middag hos varandra, och därför heter det fortfarande onsdagsmiddag...
Och Carina, "spök"boken är skriven av Stefan Isaksson... (Det är inte han va?)

Jag har även haft en tre dagar lång fight mellan kameran och datorn som inte riktigt vill samarbeta, men jag tror jag har löst det nu. Först vägrade datorn hitta kameran, sedan hittade den kameran och laddade ner ungefär hälften av bilderna från kameran och hittade inte fler, och nu till sist så kom alla med. Så här är de senaste bilderna:


Anton hade en riktig mosterdag i lördags. Efter att ha lämna ett gäng whiskyprovare vid Venbåtarna åkte vi hit och pysslade. Här gör Malin och Anton skapelser i Cernitlera, skapelser som sedan hamnade i botten på geléljus.

Sedan förberedde vi efterrätten genom att gröpa ur apelsiner och skära ut ögon, näsa och mun. Sedan fick de åka in i frysen och fylldes vid serveringen med glass och nougat.
Tipset kom från Camilla och Henke som i fredags bjöd på en trevlig kväll med god mat. Tack för det tipset, och maten, och för lånet av filmen som ni nu äntligen fått tillbaka =)

Anton, som själv har målat sig i ansiktet med ansiktsfärg.

Malin och Anton skär ut pumpa

Alva är inte riktigt nöjd med denna högtid, men "fördrinken" satt fint, speciellt jordgubbarna.

Helgen avslutades med födelsedagsfirande för mormor som fyller år i morgon. Hon bjöd på en underbart god "gås"middag med alla dess tillbehör...

Alva i mormors hall

Anton ser lagom lurig ut...

Det bjöds på snaps till maten också, Alva var väldigt intresserad av dessa små söta flaskor.






1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej! Tack själv. Alltid lika trevligt att träffas. Nä, det är inte han som jag pratade om, Peter Ullgren, som forskar hos oss... Kanske man får kika lite i den där spökboken någon gång... hohohoho!!
Ha det bäst!
Kram