onsdag 2 december 2009

Efterlysning!

Vi är på jakt efter en hylla till en stereo. Först tänkte vi köpa en stereo att hänga på väggen, vilket det kanske också blir, det är inte bestämt än.
Men det är inte helt lätt att hitta en som är snygg, låter bra, kan kopplas till ipoden och går att hänga på väggen... Hur som helst behöver vi en hylla till några av alla våra cd-skivor. Och vi vet vilken hylla vi vill ha, har hittat den hittills bara på Miljögården (de hade en snygg kombination där för 11 000:-...) Ni vet nog säkert precis vad det är för hylla, de flesta har nog haft en någon gång i sitt liv, men tyvärr har de flesta också slängt den. Som mamma till exempel som hade en i sitt rum när hon bodde hemma... Hyllan går under namnet String och kan se ut bland annat så här:


Så är det någon som har renoverat någon gång, skruvat ner sin Stringhylla och tänkt att "det här fula skräpet får åka till tippen, jag ställer den i garaget så länge" (eller var man nu lägger saker-att-slänga i väntan på en tippentur) och sedan har glömt slänga den utan den står fortfarande och skräpar, så kan vi vara villiga att skona er från den extra börda till nästa tippenrunda =)


4 kommentarer:

Elin sa...

Kolla blocket.se där hittade vi vår :-) Men det gäller att vara snabb, de är populära!

Anonym sa...

http://www.blocket.se/malmo/Soffbord__bokhylla__lampa__porslin_50__60_tal_24643672.htm?ca=23_10&w=1

Anonym sa...

http://www.blocket.se/lund/Hyllor__lampor__mobler__String_50_tal_60_tal_24920288.htm?ca=23_10&w=1

Camilla sa...

Kolla med Henkes mamma har för mig att mormor Signe hade en som Britt-Marie nu har i förådet...