söndag 12 februari 2012

Inget särskillt

 Dagarna bara rusar på, och samtidigt som det inte känns som om man inte gör något speciellt så händer det massor! Jag vågar inte ha med kameran ut, annars hade man nog fått några fina vinterbilder, helt otroligt vad det snöade mycket tidigare idag!
Nu har vi ännu en helg som snart är slut, och bara en arbetsvecka kvar innan sportlovet och Sixtens tvåårsdag!
Denna helgen har vi haft Carina, Henrik och Stella här på middag i fredags. I går var vi en sväng i Lund och shoppade lite och lunchade. I dag tog vi en härlig sovmorgon till halv tio, sedan kom Christina med frukostbullar. Lunchen stod familjen Christensson för och kvällskaffet intogs hos familjen Persson/ Persdotter. Kvällsmaten fick vi själva fixa ;-)
Bilderna är från en helgfrukost för ett tag sedan. Lillbusen älskar små danoninoyoggisar, och är vi och handlar på Ica i kävlinge springer han själv bort till kyldisken och hämtar ett sexpack...
Nu i veckan blir det lite planering för kommande kalas, har fått för mig att ha efterrätt med ett visst tema som Sixten snöat in på för tillfället, sen återstår att se hur mycket jag hinner. Två föräldrarmöte och en studiedag som innebär tre timmar mer än vanligt den dagen ska också hinnas med. Ja, och en våningsdoptårta till mammas kollega. Jag ska nog inte vara sysslolös om kvällarna :-) Men roligt är det! Har redan bakat det mesta så det är nästan bara det roligaste kvar, nämligen "piffet"!
Ha en härlig söndagskväll!

Inga kommentarer: