lördag 21 januari 2012

Äntligen lite snö!

Idag har det snöat en hel del i Furulund, härligt! Förra årets snösäsong var allt annat än uppskattat av vår lillkille, han som annars älskar att vara ute.
Idag gick vi ut när det snöade som mest, och Sixten var lite skeptisk till en början, men tyckte de var roligt sen. Han kände på snön och gick runt och lullade som han brukar när vi är ute. Vi byggde en snögubbe och en snölykta, väldigt roligt tyckte Sixten, speciellt när vi satte dit moroten till näsa. Vet inte hur många gånger moroten åkte av och på!

Han ville dock gärna stå framför snögubben när jag skulle fota de två, och fattade inte varför den inte syntes på fotot sen..


Till slut fick jag med dem båda!Efter ett tag stövlade han ut ur trädgården och ut på gatan, ner mot Högs mölla. När jag frågade var han skulle svarade han "Paula". Efter ett tag fick jag i alla fall honom att vända och promenera i rätt riktning, för ett tag. Sedan vände han sig åt ett annat håll, tittade lite fjäskande och sade "Milla?" men nej, det gick inte heller. Det blev till att gå hem istället och fixa middag. Nu ligger vi i sängen och myser och tittar på Pippi Långstrump. Mysigt!

Inga kommentarer: