lördag 20 augusti 2011

Min stora lilla prins




Idag är Sixten 1,5 år gammal prick. Min stora kille som verkligen har börjat bli stor kille nu. Mamma var med honom på BVC i onsdags, och där konstaterades att han nu väger 12 kg och är 86,5 cm lång. För tre månader sedan när vi skaffade pass till honom så var ha 81 cm lång så det är inte konstigt att alla kläder plötsligt var för små och alla skor trånga!


Gummistövlar är alltid poppis hos barn då de är så lätta att ta på! Här har Sixten själv tagit på dem och vinkar hejdå till mig, alltid sugen på att gå ut. Nu har han också klurat ut att öppna dörrarna så ytterdörren är numer alltid låst, eftersom mer än ett rymningsförsök är gjort :-)
Fler och fler ord kommer också hela tiden, och ibland lyckas även två ord komma samtidigt. Han har väldigt mycket att berätta, även om man inte hänger med på hälften :-) de senaste orden är i alla fall "donton" och "harrarr", vilket är Anton och Harry...
18 månaders dagen har firats med lek hemma hos kompisen Alfred tillsammans med Stella, Stella och Alfons. Efter vilan tog vi en promenad och stannade vid gungorna till Sixtens stora lycka! Nu nannar han gott, och det ska jag med göra, är helt slut i huvudet efter en intensiv vecka!

2 kommentarer:

Carina sa...

Stora killen! Stella längtar efter att få leka med sin prins någon dag... :o)

Anonym sa...

Oj,oj..vilken stor kille! Eddie var på bvc igår och var 78 cm lång och vägde 9400. Lite skillnad på han och Sixten. Kollade du upp om ni kunde första helgen i oktober? Mattias jobbade men tar hemskt gärna semester... Du kan väl höra av dig! KRAMAR från Sofie