söndag 15 november 2009

Dagens projekt...

Då var det söndag igen, går veckorna fort eller vad?!?

Som vanligt har man alltid projekt över helgen, och ibland så dras dessa projekt lite på, som till exempel igår när Martin kom med förslaget att åka in till Malmö för lite shopping. Eftersom vi inte varit just där och shoppat på väldigt länge kändes detta ju mycket mer lockande än allt annat vi tänkte hitta på.
Dock hann vi med en tur inom återvinningen innan så helt slöa var vi inte =)

Men idag ska i alla fall bilarna tvättas,
Martin ska få en spruta för att undvika en eventuell grissjuka (jag får köra honom dit eftersom det var fest igår och Martin tog några glas för att hoppas att den något lugnande effekten sitter i idag med när han, nålrädd som han är, ska få sin dos vaccin.)

Huset är i stort behov av dammsugning, har inte gjorts på en hel vecka.

Tvätten tvättar tydligen inte sig själv så det får man också ta tag i =)

Planera veckans middagar. Det är många sena dagar för både mig och Martin nu i veckan så att ha det klart är rätt skönt. Inventerar frysen som fortfarande har gott om både ox- och vildsvinskött, och ser vad man kan trolla ihop för trevligt av det. Mycket är dock långkokskött, inget man gärna tar sig an när man är hemma vid sextiden och ganska hungrig....

Inhandla mat till veckan, blir Maxirundan som vanligt.

Middagsbjudning hos Martins mormor och morfar

Bonus är om man hinner med att röja och flytta bort lite saker från tvättstugan som står på tur på renoveringslistan....

Närmsta projekt nu blir att få Martin att vakna... brukar funka sådär bra ibland. Martins mamma hade ett knep när han bodde hemma, det var att dra honom i håret på benen och sedan snabbt som bara den avlägsna sig. Men med tanke på min smidighet (som aldrig har varit någon höjdare) för tillfället inte är helt hundra så vet jag inte om jag vågar. Kanske bättre att ta och starta husets dammsugning i sovrummet, typ vid Martins säng, så får man två saker gjorda på en gång =)

Ha en trevlig söndag alla!

Inga kommentarer: