tisdag 5 april 2011

Kläder i massor!

 
I dag har jag varit riktigt duktigt och tömt hela Sixten garderob och namnat alla kläder. Och då är det inte lite kläder han har! Men har man två klädtokiga föräldrar, och släktingar och vänner som kommer med kläder lite då och då så är det inte så konstigt! Men missförstå mig inte, vi är väldigt tacksamma för alla kläder! För Sixten är en kille som i princip aldrig kan ha samma kläder två dagar i rad, och ibland får vi byta kläder under dagen med, så det går åt! Och numer står hans namn i alla kläder med! På bilden ser ni hans samling skjortor och pikétröjor. 22 stycken. Och då har jag inte räknat de som ligger i tvätten...! 
I dag har Sixten gått sin andra dag på dagis. Gick lika bra idag. Även om han inte sov så länge, och fick sova en sväng till när han kom hem. I morgon ska jag följa med en stund på morgonen, sedan tar Martin över igen. Och från och med torsdag börjar allvaret, då ska han vara där själv mellan 9-15, men det ska nog gå bra :-)

1 kommentar:

Sara sa...

Sixten är en cooö kille med många skjortor så han klara nog dagis galant :) Edwin hann bara gå en dag på dagis "på riktigt" och nu ligger han i vattkoppor..... Trist.... Kom på att jag måste nog städa hans gadrob :) Dock inte nu för nu ska jag gå och lägga mig. God Natt