söndag 4 juli 2010

Jylland ja....

Vet inte riktigt hur jag ska få in alla bilder, text och allt utan att det ska bli ett megasuperlångt inlägg... Jag delar nog upp det lite.
Vi var i alla fall borta en vecka. Lördag till lördag. Mamma och pappa hade hyrt ett stort hus i Vejers Strand nära Blåvand. Fyra sovrum, ett vardagsrum, kök, två badrum, pool, jacuzzi, bastu, uteplats med där vi kunde sitta vid långbord och äta, trädgård med lekstuga, sandlåda... ja, vi hade det hur bra som helst! Det tog bara ca 15 minuter att promenera till stranden och där tillbringade vi några dagar. Vi var också på zoo, åkte till närliggande städerna (eller byarna?) Blåvand, Esbjerg och Varde. Och så åt vi alla möjliga läckerheter från havet. Och för en fiskälskare som mig var ju detta paradiset!
Anledningen till denna semestern var pappas 60-årsdag.
Semestern började sådär bra när vi precis innan vi skulle åka, bilen var packad och Sixten var på väg att somna, så upptäcker Martin att vi återigen haft nattliga gäster. Som nog inte ville störa och därför lånade en maskin från Martins firmabil utan att säga något... Hmm... vem det än är får de ju gärna lämna tillbaka den, och är det samma som lånade min cykel så går det bra att ställa tillbaka den där den stod om vi inte är hemma... Lite onödigt var det allt att den/ de skar sönder kapellet på bilen. Men men... Efter några samtal och polisanmälan kom vi äntligen iväg.
Och som vanligt när man har semester så går det alldeles för fort. I morgon ska Martin jobba igen, och jag ska ha storröjning av vår ovanvåning inför onsdagens besök av en mäklare... men det är en annan historia. Nu följer lite bilder!

1 kommentar:

Carina sa...

Ser ut som ni haft det härligt!!
Vi får ses snart!
Kram