söndag 25 december 2011

Skenet bedrog




Efter en förmiddag på strålande humör så vaknade Sixten upp efter middagsvilan med nästan 40 graders feber, och kräktes strax därefter... Det var bara för oss att ringa och avboka julfirandet. Jag körde till mamma och pappa och hämtade lite mat och julklappar och så fick vi lugnaste julaftonen ever på Asagatan.. Tråkigt tråkigt, speciellt eftersom vi firar enligt vartannat år principen och därför kommer Sixten att fira sin första julafton med sin mormor och morfar när han är nästan fyra år... Men det är inte mycket att göra åt..
Sixtens magåkomma verkade dock *peppar peppar* bara vara en engångsföreteelse. Febern höll i sig hela kvällen och natten, och klockan tio i morse/ förmiddags såg det ut så här i min säng.




Lillfisen sov fortfarande, helt utmattad efter gårdagen och natten, men inte varm längre. Pappa konstaterade i går att han inte är rädd för att bli smittad, så vi ska dit ikväll i stället. Vi sparade våra julklappar från dem så de öppnas ikväll, tillsammans med lite andra paket som var hemma hos mamma och pappa.
Så vi kör den icke-skandinaviska varianten och firar på juldagen istället :-)

Inga kommentarer: